Heb jij gevoel voor interieur, styling en wonen? Je bent styliste of je vindt het leuk om te vertellen over de nieuwe trends, producten en inrichting? Ben je student maar wil je je creativiteit kwijt op ons interieur blog? Neem dan contact op en misschien kan jij bij ons aan de slag als een van onze nieuwe bloggers.

Wij van 123-meubelwinkel zijn altijd op zoek naar mensen die hun ervaring of ideeën met onze lezers willen delen en die daarnaast ook nog een passie voor interieur hebben. Heb je ook nog gevoel voor het schrijven van teksten en blogs, dan horen we graag van jou.

Wil je zelf een blog beginnen maar weet je niet hoe? Bij 123-meubelwinkel of een van onze andere blogs kan je ervaring opdoen en je leert van ons hoe je een goed WordPress blog moet schrijven. Geen ervaring met WordPress? Geen probleem, wij kunnen je helpen, en leren je de juiste SEO technieken.
blogschrijver gezocht

Tekstschrijver en bloggers gezocht: Wil je schrijven voor een interieur blog?

Welke tekstschrijver en bloggers zoeken wij?

  • Studenten of stagiaires
    Ben jij bezig met een communicatie/nieuwe media/journalistieke opleiding? Of volg je een opleiding interieurstyling, interieurarchitect, interieur design en zoek je een plek om ervaring op te doen in het schrijven van teksten en artikelen? Ben jij die vlotte schrijver die niet bang is om ideeën te pitchen en dingen naar zich toe te trekken? Laat het ons weten en misschien kan jij binnenkort aan de slag op deze website of een van de andere MTN Media blogs.
  • Deskundigen
    Ben je een binnenhuis architect, interieur styliste of op een andere manier deskundig? Vind je het daarnaast leuk om jouw kennis en ervaring te delen met onze lezers? Ook dan willen we van je horen!
  • Lezers met gevoel voor stijl en interieur
    Ben je iemand met gevoel voor stijl en interieur en wil je jouw ervaringen en ideeën delen met onze lezers? Dan bieden wij deze mogelijkheid om jouw visie en interieurideeën te delen op ons blog.

Schrijven voor 123-meubelwinkel kan incidenteel maar ook op regelmatige basis, maar altijd vrijblijvend als je dat wilt. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Waarom schrijven voor 123-meubelwinkel?

123-meubelwinkel is een woonblog over interieur en wonen. Maandelijks wordt ons blog bezocht door mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun eigen interieur.
Je gaat dus schrijven voor een blog wat goed gelezen wordt en je kunt ervaring opdoen in het schrijven van SEO teksten. Weet je niet hoe dit moet? Wij helpen je en geven je tips en adviezen die je ook weer kunt gebruiken voor andere online magazines.
Vind jij het leuk om mee te werken en van 123-meubelwinkel een succes te maken? Sluit je dan bij ons aan en wij leren je hoe je teksten schrijft die ook gevonden worden!

Interesse om te gaan schrijven?

Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten wat je vindt. Ook als je maar 1 keer iets wilt schrijven op onze website ben je van harte welkom!

[recaptcha]